Ce băuturi fără gluten pot face?
Există o serie de băuturi alcoolice fără gluten disponibile, inclusiv cidru, hidromel și bere fără gluten. Vinul este, de asemenea, o opțiune excelentă pentru cei care preferă băuturile alcoolice cu conținut scăzut de zahăr. Pentru cei care nu consumă alcool, există și o mulțime de opțiuni.
Sucurile, smoothie-urile și ceaiurile proaspăt stoarse pot fi preparate fără gluten. Puteți folosi și alte fructe și legume pentru a vă face propriile combinații delicioase. În plus, multe lapte fără lactate, cum ar fi laptele de migdale, laptele de cocos și laptele de ovăz, sunt, de asemenea, fără gluten și sunt înlocuitori perfecti atunci când sunt adăugate la cafea sau ceai.
Atunci când vă creați propriul ghid universal pentru băuturi fără gluten, este important să cunoașteți ingredientele la care ar trebui să aveți grijă atunci când cumpărați băuturi care nu pot fi contaminate cu grâu sau alte cereale care conțin gluten. Familiarizați-vă cu mărcile care au fost certificate ca fiind 100% fără gluten, astfel încât să nu vă faceți griji cu privire la contaminarea încrucișată. Cu toate aceste tipuri diferite de băuturi la dispoziția dumneavoastră, nu vă veți plictisi niciodată să mergeți fără gluten!