Ce sunt marinatele fără gluten?
Marinatele fără gluten sunt o parte importantă a repertoriului oricărui bucătar conștient de sănătate. Nu numai că nu conțin gluten, un alergen care poate provoca o varietate de probleme de sănătate, dar oferă și o modalitate delicioasă și aromată de a adăuga coaja mâncărurilor tale. Marinatele fără gluten sunt făcute cu o varietate de ingrediente, inclusiv sos de soia fără gluten, oțet de orez și alte condimente, ierburi și uleiuri. Ingredientele lucrează împreună pentru a fragezi carnea, păsările de curte și peștele, conferind în același timp aromă.
De asemenea, ajută la reținerea umidității în alimente, rezultând o masă mai suculentă și mai suculentă. Indiferent dacă sunteți în căutarea unei modalități ușoare de a condimenta o cină în noaptea de săptămână sau gătiți pentru cineva cu o alergie la gluten, marinatele fără gluten sunt modalitatea perfectă de a adăuga aromă și beneficii pentru sănătate meselor tale.